Cardul Cadou OKIAN.ro

OKIAN Card 1

OKIAN Card 2

OKIAN Card 3

Despre Cardul Cadou Okian

Cardul cadou Okian este un cod format din cifre si litere ce poate fi folosit pentru achizitia de produse de pe Okian.ro. Puteti alege valoarea cardului (50 lei, 100 lei, 150 lei, 250 si 500 lei) si reducerea se aplica sub forma de discount din valoarea produselor comandate de catre beneficiarul acestuia.

Cum il comand?

Cardul Cadou Okian poate fi cumparat prin acelasi sistem prin care se achizitioneaza si cartile de pe site-ul nostru. Adaugati in cosul de cumparaturi produsul si parcurgeti pasii aferenti unei comenzi standard. Daca doriti sa fie expediat la o alta adresa, completati in sectiunea “informatii destinatar”.

Comanda acum

Cum pot folosi cardul?

Adaugati codul primit in comanda, dupa ce ati ales produsele pe care le doriti si le-ati pus in cosul de cumparaturi. Codul este valabil pentru mai multe comenzi pana la epuizarea contului disponibil.

Utilizarea cardului constituie acceptarea de catre dvs. a acestor conditii de utilizare. Acest card nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati si nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou Okian. Acest card cadou ramane activ timp de 24 de luni de la emiterea lui. Dupa aceasta perioada, cardul va expira si orice sold restant va fi scazut. Okian nu este responsabil de pierderea, furtul, deteriorarea sau utilizarea neautorizata a cardului cadou.

Termeni si conditii